NPWB Skipiste Nieuwegein: het seizoen op de baan gaat verder!

Zaterdag 12 oktober 2024 organiseerde Skipiste Nieuwegein de nationale puntenwedstrijd baan. Er stonden 150 skiërs aan de start die konden genieten van heerlijk wintersportweer: droog, koud, af en toe een zonnetje en een beetje wind. Het was een combinatie van spanning en plezier op deze mooie wedstrijddag!

Vlotte wedstrijd met een fijne sfeer

Het was aan Skipiste Nieuwegein om de tweede wedstrijd van het seizoen voor de baanskiërs te organiseren. De wedstrijd verliep vlot en de sfeer onder het publiek zat er goed in. Ook de G-skiërs, die sinds dit seizoen bij Skipiste Nieuwegein skiën, moedigde vol trots de deelnemers aan.

En nog een hoogtepunt: bij de wedstrijd konden alle U14-, U16- en JSM-deelnemers profiteren van het startplateau dat begin dit jaar voor de NK baan bij Skipiste Nieuwegein werd aangelegd. Dit zorgde voor meer snelheid en spannende tijden met weinig verschil. Hierdoor bleef het tot het laatste moment onvoorspelbaar wie er met de winst vandoor zou gaan.

Gefeliciteerd alle winnaars!

Namens de Nederlandse Ski Vereniging en Skipiste Nieuwegein feliciteren we alle winnaars: Fien Reijmers (U8-D), Ian Jacobs (U8-H), Anique de Looper (U10-D), Ties Rector (U10-H), Isabel Hoeksta (U12-D), Bram Delen (U12-H), Jeanne Geelkerken (U14-D), Bodi Hendrix (U14-H), Dycke Wesel (U16-D), Jop Pelgrim (U16-H), Indy van Zijl (JSM-D) en Sander van de Reep (JSM-H). Iedereen bedankt voor jullie komst en tot de volgende wedstrijd in Nieuwegein!

De volledige wedstrijduitslag is te vinden op data.wintersport.nl.

Volgende wedstrijden op de kalender

De eerste prijzen van het seizoen zijn alweer uitgedeeld! De volgende wedstrijden zijn de Kids Cup/NSkiV Cup sneeuw - wedstrijd 1, de SnowStar sneeuw en N(J)K alpineskiën indoor. Deze vinden plaats op 9 en 10 november in SnowWorld Landgraaf. We hopen opnieuw op mooie prestaties en een sportieve strijd tussen de skiërs.


Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues