Skicentrum Hoofddorp organiseert deze herfstvakantie Kidsfundagen voor kinderen van 4 tot 14 jaar

Is jouw kind tussen de 4 en 14 jaar en wil hij of zij leren skiën of is al een groot fan van de sport? Dan zijn de Kidsfundagen bij Skicentrum Hoofddorp perfect om mee te doen, want voor elk niveau is er plek! Tijdens deze speciale dagen in de herfstvakantie kunnen kinderen zich helemaal onderdompelen in de wintersportbeleving op de outdoorbaan. Ze kunnen een hele of halve dag skiën, sleëen en plezier maken met leeftijdsgenoten.

De hele dag bewegen!

Het werkt heel eenvoudig: de kinderen lever je 's ochtends af bij de poort, ze trekken vervolgens hun materiaal aan en worden ingedeeld op leeftijd en niveau. De ouders hoeven verder niks meer te doen. De kinderen kunnen de hele dag bewegen, en mocht je nog op wintersportvakantie gaan, dan is dit een goede voorbereiding!

Compleet pakket

De Kidsfundagen bieden een compleet pakket: skiles, materiaal, helm, en eten & drinken voor de kinderen zijn inbegrepen. Het enige wat je hoeft te doen is op tijd komen met een grote glimlach en kleding die past bij het weer. Of je nu kiest voor een hele dag (van 9:00 tot 16:45, inclusief lunch) of een halve dag (van 9:00 tot 12:30, exclusief lunch), je kind beleeft een geweldige tijd op de piste, terwijl jij even kan ontspannen. Wat wil je nog meer?

Schrijf je in!

De Kidsfundagen vinden plaats op de volgende data: 28, 29, 30, 31 oktober en 1 november 2024. Meld je kind aan via deze link en maak er een onvergetelijke herfstvakantie van!

Heb je deze herfstvakantie al volgepland? Geen zorgen, de Kidsfundagen worden ook georganiseerd tijdens de kerstvakantie en de krokusvakantie.


Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues